Kenniscentrum - Algemeen HomeAlgemeen nieuws Algemeen Het laatste nieuws voor de bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders die op zoek zijn naar handvaten om zich te onderscheiden, te innoveren en samen te werken. Nieuwsitems Algemeen nieuws Nederlandse equipe bereidt zich voor op ‘Coupe du Monde 2027’ Na een indrukwekkende pauze van 15 jaar keert Nederland terug op de voorgrond van de internationale patisserie: Coupe du Monde de la Patisserie. De prestigieuze Lees verder » 18 november 2024 Geen reacties Algemeen nieuws IJskoud succes: kies slim met de tips van Valmar Nederland voor IJsbereidingsapparatuur Overweeg je te starten met zelf bereid schepijs? Ga dan bij het kiezen van jouw leverancier niet over één nacht ijs. Laat je goed informeren Lees verder » 1 oktober 2024 Geen reacties Algemeen nieuws Bakkerij Schuld introduceert koolhydraatarm brood van bouwgraan In 2023 werkte Bakkersvak en IJs-Vak met plezier samen met Bakkerij Schuld, een koploper op het gebied van duurzame bakkerijpraktijken. Tijdens het evenement dat jaar Lees verder » 1 oktober 2024 Geen reacties Algemeen nieuws De toekomst van bakken: innovatieve technologie binnen de bakkers- en ijswereld In de bakkerijsector gaan traditionele ambachten hand in hand met innovaties. In een wereld waar zowel bakkers als ijsmakers continu op zoek zijn naar manieren Lees verder » 11 september 2024 Geen reacties Algemeen nieuws Verspillingsvrije Week 2024: samen tegen voedselverspilling in de bakkerij Van 9 tot en met 15 september 2024 is het weer tijd voor de Verspillingsvrije Week, georganiseerd door een partners van Bakkersvak en IJs-Vak: de Lees verder » 9 september 2024 Geen reacties Algemeen nieuws Toenemend potentieel voor baktarwe: een win-win voor boeren en bakkers Het aandeel van Nederlands baktarwe in producten zoals brood kan de komende jaren aanzienlijk toenemen. Dit blijkt uit recent onderzoek van Wageningen University & Research Lees verder » 20 augustus 2024 Geen reacties Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Algemeen nieuws Ambachtelijke en industriële bakkerijen IJsbereiding Chocolaterie Patisserie Dag van het Ambacht Home Kenniscentrum
Algemeen nieuws Nederlandse equipe bereidt zich voor op ‘Coupe du Monde 2027’ Na een indrukwekkende pauze van 15 jaar keert Nederland terug op de voorgrond van de internationale patisserie: Coupe du Monde de la Patisserie. De prestigieuze Lees verder » 18 november 2024 Geen reacties
Algemeen nieuws IJskoud succes: kies slim met de tips van Valmar Nederland voor IJsbereidingsapparatuur Overweeg je te starten met zelf bereid schepijs? Ga dan bij het kiezen van jouw leverancier niet over één nacht ijs. Laat je goed informeren Lees verder » 1 oktober 2024 Geen reacties
Algemeen nieuws Bakkerij Schuld introduceert koolhydraatarm brood van bouwgraan In 2023 werkte Bakkersvak en IJs-Vak met plezier samen met Bakkerij Schuld, een koploper op het gebied van duurzame bakkerijpraktijken. Tijdens het evenement dat jaar Lees verder » 1 oktober 2024 Geen reacties
Algemeen nieuws De toekomst van bakken: innovatieve technologie binnen de bakkers- en ijswereld In de bakkerijsector gaan traditionele ambachten hand in hand met innovaties. In een wereld waar zowel bakkers als ijsmakers continu op zoek zijn naar manieren Lees verder » 11 september 2024 Geen reacties
Algemeen nieuws Verspillingsvrije Week 2024: samen tegen voedselverspilling in de bakkerij Van 9 tot en met 15 september 2024 is het weer tijd voor de Verspillingsvrije Week, georganiseerd door een partners van Bakkersvak en IJs-Vak: de Lees verder » 9 september 2024 Geen reacties
Algemeen nieuws Toenemend potentieel voor baktarwe: een win-win voor boeren en bakkers Het aandeel van Nederlands baktarwe in producten zoals brood kan de komende jaren aanzienlijk toenemen. Dit blijkt uit recent onderzoek van Wageningen University & Research Lees verder » 20 augustus 2024 Geen reacties