Vegan ontwikkelingen in de bakkerijsector
Thema ‘Groen ondernemen’ op Veganplein
Op 5, 6 & 7 maart 2023 zal ‘Groen ondernemen’ hét thema zijn op het Veganplein. Hoe maak je als ondernemer duurzame keuzes wanneer het gaat om ingrediënten? En hoe word je een ‘veganfriendly’ bakkerij? Op het Veganplein worden bezoekers geprikkeld door vegan producten, zoals die van Bakels. Als groep van internationale bedrijven produceert en distribueert Bakels een groot assortiment innovatieve ingrediënten en producten voor branches als brood, gebak, cake en zoetwaren. Het Veganplein krijgt een centrale plek op de beursvloer, waar bezoekers door partners van Bakkersvak uitgenodigd worden om ontwikkelingen op vegan gebied te bespreken én nieuwe vegan producten te proeven.
Er liggen grote kansen in de markt voor een ruimer assortiment. Denk aan vegan, maar ook aan glutenvrij. Vegan en glutenvrije producten worden door een groeiende groep consumenten omarmd en zijn niet meer weg te denken uit de schappen. “Het belooft een spectaculair Veganplein te worden tijdens deze bruisende tiende editie van Bakkersvak en IJs-Vak, waar bezoekers praktische handvaten krijgen om zelf aan de slag te gaan met vegan en glutenvrije producten”, aldus Haans.
De tiende editie van Bakkersvak en IJs-Vak staat gepland op 5, 6 & 7 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie en/of updates over Bakkersvak en IJs-Vak, bekijk www.bakkersvak.nl