Bakkers in Bedrijf is hét vakblad voor de brood- en banketsector. Van akker tot bakker, en van de bakker-ondernemer op de hoek tot de grote industriële bakkerijen en alles wat ertussenin zit.
Bakkers in Bedrijf belicht de hele sector en houdt lezers op de hoogte van trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Met nieuws, recepten, ontwikkelingen, achtergrondartikelen en columns van professionals in het veld zorgen voor een compleet beeld van wat er in de sector gaande is.
Bakkers in Bedrijf wordt gepubliceerd door Alea publishers, uitgeverij van vakbladen in de foodsector. Naast Bakkers in Bedrijf geeft Alea Publishers onder andere ook Vakblad IJs uit.
Vakblad IJs is het vakblad voor professionals in de ijswereld, zowel het ambacht als industrie. Naast ontwikkelingen in het vak en praktische tips, bevat Vakblad IJs informatie over grondstoffen, receptuur, assortiment, smaken, presentatie, ijsmachines, pasteuriseerketels, (shock)vriezen, koeling, bijverkoop (chocolade, koffie en patisserie), interieur, personeel, verzekering, fiscaal, hygiëne, verpakking, regelgeving en verzekeringen