Kenniscentrum - Dag van het Ambacht
Dag van het Ambacht
Welkom bij de nieuwspagina van de Dag van het Ambacht! Als ambachtsman met een passie voor je vak, ben je vast bekend met de uitspraak ‘eten verbindt’. Niets is fijner dan samen aan tafel genieten van iets lekkers. Ben jij als bereider nog steeds goed verbonden met je consument, nu de vraag naar veganistische opties blijft toenemen? En is jouw bakkerij of ijssalon goed ingespeeld op klanten met speciale dieetwensen met betrekking tot allergenen?
Tijdens de Dag van het Ambacht staan allergenenvrij en vegan in de spotlights. Mis de kans niet om hier waardevolle informatie op te doen en jezelf te onderscheiden in de bakkerij- en ijsbranche.
- Nieuwsitems
PERSBERICHT | Bakkersvak & IJs-Vak speelt in op workshop behoefte en introduceert Smaak & Kennispleinen
GORINCHEM — Bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en patissiers staan erom bekend om te leren door te doen. Het was dan ook geen verrassing dat bezoekers van
Lees verder »De IJsVak-wedstrijden van meesterlijk niveau
Afgelopen 11 maart vonden de IJsVak-Wedstrijden plaats tijdens de eerste editie van De Dag van het Ambacht in Evenementenhal Gorinchem. Waaronder de wedstrijd om het lekkerste Meesterlijke IJsje van het Gilde van Meesterijsbereiders.
Lees verder »PERSBERICHT | Ambachtelijke inspiratie: de eerste editie van De Dag van het Ambacht
Het is bijna zover, De Dag van het Ambacht gaat plaatsvinden op 11 maart 2024 in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens deze eerste editie staat het actuele onderwerp vegan en allergenenvrije productie centraal.
Lees verder »