Smaak & Kennispleinen
Praktische workshops en demonstraties
Behoefte om aan de slag te gaan
Bakkers, patissiers en ijsbereiders leren het liefst door te doen. De behoefte om meer praktische workshops en demonstraties tijdens Bakkersvak werd daarom steeds groter. Om in te spelen op deze behoefte introduceren we dit jaar de Smaak & Kennispleinen.
Waarom smaak & Kennispleinen
De Smaak & Kennispleinen zijn opgezet met het doel om zowel exposanten als bezoekers een rijkere beurservaring te bieden. Linda van der Windt, Account Manager bij Bakkersvak & IJs-Vak, geeft aan: “het creëren van een unieke beleving voor onze bezoekers staat centraal in wat we doen. De Smaak & Kennispleinen geven ons de mogelijkheid om samen met onze exposanten iets speciaals neer te zetten. Ik kijk er naar uit om met onze exposanten samen te werken en deze pleinen te creëren om zo de beursvloer meer vorm te geven.”
Sfeerimpressie
Voordelen van Smaak & Kennisplein
Praktische bijdrage aan het inhoudelijke programma
Exposanten kunnen hun vakkennis en technische expertise delen met een betrokken publiek, wat het beursprogramma verder versterkt.
Leveren van praktische handvatten
Bezoekers leren nieuwe technieken en vaardigheden die ze direct in hun eigen werk kunnen toepassen.
Bruisend middelpunt
Het Smaak & Kennisplein fungeren als trekpleisters op de beursvloer door actieve en dynamische demonstraties en workshops.
Deelnemen aan het Smaak & kennisplein?
Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname aan het Smaak & Kennisplein kunnen contact opnemen met Account Manager Linda van der Windt via linda.vanderwindt@easyfairs.com.
ER IS ZOVEEL TE ZIEN
Naast Smaak & Kennisplein zijn er nog veel meer dingen te ontdekken op Bakkersvak & IJs-Vak. Benieuwd waar jij nog meer ambachtelijke inspiratie op kunt doen? Bekijk onze programmapagina.